Var bor jag?

Bostadsrättsförening

Vi bor på följande adresser: Brobygatan 3 , Göingeplan 10 A, B och C , samt Hässleholmsgatan 6.
Om Ni bor på någon annan adress tillhör ni INTE denna förening !!!
(Det har förekommit vissa missförstånd från både boende och mäklare.)

Alla medlemmar i bostadsrättsföreningen Aftonen äger tillsammans huset och har ett kollektivt ansvar för det. Vår målsättning är att alla ska trivas och att fastigheten ska vara i så bra skick som möjligt. Till skillnad från boende i hyreslägenheter så har vi i viss mån gemensam ekonomi. Om du använder massor av vatten eller skräpar ner i gemensamma utrymmen så drabbar kostnaden oss alla – inklusive dig själv – eftersom kostnader genererar avgifter. Å andra sidan har vi tillsammans full kontroll över vad vi vill göra med vårt hus. Det betyder att vi både har skyldigheter mot varandra och möjligheter att påverka hur vi bor.
Om du saknar något här på hemsidan så ta kontakt med någon i styrelsen – eller varför inte fråga din granne!