Gästrum

 

Brf Aftonen har ett nyrenoverat gästrum utan dusch och toalett i entréplanet på Hässleholmsgatan 6, som kan bokas av föreningens medlemmar. Gästrummet kan bokas för max fyra nätter i rad. I rummet finns en dubbelsäng (140cm), bord och stolar. Täcken och kuddar finns att låna, men egna sängkläder (lakan, påslakan, örngott) måste tas med. En enkel toalett med kallt vatten finns på andra sidan av gården och ner för trappan till höger om porten. Tag för säkerhets skull eget toalettpapper med.

9433

9436

Regler för gästrummet

 

– Endast medlemmar i Brf Aftonen kan boka gästrummet. De som hyr en lägenhet i andra hand har inte möjlighet att boka gästrummet.

– Det är du som medlem i Brf Aftonen som har ansvar för att din gäst följer reglerna för gästrummet. Om reglerna inte följs har du inte möjlighet att boka gästrummet igen.

– Rummet går att boka max fyra nätter i rad.

– Hyran för gästrummet är 100 kronor per natt och kan betalas med SWISH om så önskas. Skriv det då i meddelandet vid bokningen, så meddelas SWISH-numret sedan… Det går även bra att betala kontant till den styrelseledamot som lämnar ut nycklarna. Observera att vi endast tar emot jämna pengar. Kvitto kan fås på begäran.

– Avbokning av gästrummet måste göras minst 1 dygn innan påbörjad bokningsperiod. Om inte avbokning görs i tid, debiterar föreningen hyran på 100 kr per natt (om inte särskilda skäl förekommer).

– Nycklar hämtas hos styrelseledamot. Den som hyr gästrummet ansvarar själv för att i god tid ta kontakt och bestämma ett tillfälle när nycklar kan hämtas. Nycklarna lämnas i brevinkastet hos den styrelseledamot där de hämtades.

– Rummet kan tillträdas tidigast kl 13.00 och måste lämnas senast kl 12.00. Innan utcheckning ska rummet städas enligt nedanstående checklista.

– Sängkläder (egna) måste användas

– Det är inte tillåtet att röka i gästrummet (inte heller genom fönstret)

– Det är inte tillåtet med husdjur i gästrummet

– Det är inte tillåtet med höga ljud efter kl. 22.00

– Det är du som medlem i Brf Aftonen som har det yttersta ansvaret för om din gäst orsakar skada eller förlust av gästrummets inventarier.

CHECKLISTA STÄDNING

– Dammsug golvet
– Våttorka fönsterkarm och bord
– Vädra ur och bädda sängen
– Töm papperskorgarna

Städutrustning finns i skåpet bredvid sängen.
Vatten hämtas på gårdstoaletten eller i värdens lägenhet.

Gästrummet används också till föreningens styrelsemöten. Skulle du behöva boka gästrummet en av dessa dagar, kontakta styrelsen.

Observera att avbokning av gästrummet måste göras minst 1 dygn innan påbörjad bokningsperiod. Om inte avbokning görs i tid, debiterar föreningen hyran på 100 kr per natt (om inte särskilda skäl förekommer).

Lediga dagar ser du i kalendern nedan. Det är incheckningsdagen som bokas. En bokning är inte giltig förrän en bekräftelse har mottagits (skickas som e-post) av styrelsemedlem.

Öppna bokningsformulär (öppnas i nytt fönster).