Ny Hemsida


Vi är glada att meddela att vi nu lanserar en helt ny hemsida för föreningen BRF Aftonen! Efter noggrant arbete och planering är vi stolta över att kunna erbjuda en modern och användarvänlig webbplats för våra medlemmar. Den nya hemsidan är utformad för att ge er en bättre upplevelse och enkel åtkomst till viktig information och resurser.

Vi vill tacka Eldin Sacirovic för skapandet av denna webbplats, från design och utveckling till innehåll och funktioner. Det har varit en kollektiv ansträngning för att säkerställa att vår förening har en plattform som är anpassad till våra behov och som uppfyller moderna standarder för webbutveckling.

Vi uppmanar nu våra medlemmar att besöka den nya hemsidan och utforska dess olika sektioner och funktioner. Vi är övertygade om att ni kommer att uppskatta de förbättringar som har gjorts och att ni kommer att hitta all den information ni behöver för att vara aktiva och engagerade i föreningens verksamhet.

Samtidigt vill vi påminna om att det kan finnas några mindre justeringar och finlir som behöver göras efter lanseringen. Vi är medvetna om detta och kommer att arbeta kontinuerligt för att förbättra och optimera hemsidan baserat på era feedback och behov. Vi uppskattar ert tålamod och er förståelse under denna process.

Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor, förslag eller problem med den nya hemsidan. Vi är här för att hjälpa er och ser fram emot att fortsätta utveckla och förbättra vårt digitala närvaro för föreningen BRF Aftonen.